therapie-zuidlaren-gestalt

Therapie Zuidlaren

Als je te maken krijgt met tegenslag, verlies, traumatische ervaringen, problemen in  je relatie of ervaringen die jouw functioneren negatief  beïnvloeden, dan heb je soms even een handreiking van buitenaf nodig.

Ook al krijg je veel steun van jouw familie en vrienden, soms is dit niet genoeg. De therapie bij Irma in Zuidlaren is laagdrempelig. Dáár kun je je verhaal kwijt, wordt er goed geluisterd en krijg je handreikingen om de regie weer te krijgen over je eigen leven. Gestalttherapeut Irma van der Meer, werkt vanuit een positieve en liefdevolle confronterende grondhouding zonder oordeel. Therapie Zuidlaren betekent begeleiding in een veilige omgeving een jouw privacy staat voorop. Haar aanpak werkt snel, is effectief en is een investering voor de toekomst die het dubbel en dwars waard is. Ook voor partners werkt de therapie doeltreffend en leer je om negatieve patronen die zijn ontstaan in de relatie  om te zetten in effectieve communicatie waardoor je relatie weer kleur krijgt.

Therapie Zuidlaren: de mogelijkheden

  • individuele therapie
  • relatietherapie
  • therapie voor slechthorenden en doven
  • EMDR
  • Leertherapie
  • Intervisie
  • coaching trajecten

Gestalttherapie Zuidlaren geeft je grond onder je voeten

Weet je niet meer wat je werkelijk wilt en voelt, en je bent afhankelijk van de goedkeuring van anderen, dan leer je in de sessies hoe je je eigen keuzes kunt maken. Door beter in verbinding te staan met wat je voelt en ervaart, leer je om keuzes te maken die werkelijk bij je passen. Vanuit kwetsbaarheid kom je in je kracht. Je ontdekt waar jouw kracht ligt en wat je zwakte is. Er komt weer energie vrij voor nieuwe dingen en je gaat keuzes maken waar je je goed bij voelt. Hierdoor ervaar je meer harmonie met jezelf en omgeving en ervaar je meer balans in jezelf.  Je zult de therapie uiteindelijk als een bevrijding ervaren, omdat je afscheid neemt van hardnekkige  patronen die je ooit belemmerden in het vinden van je geluk. Maak een afspraak.

Irma van der Meer Zuidlaren

In 2008 ben ik gestart met mijn eigen Gestaltpraktijk in Zuidlaren en in 2013 heb ik mijn vaste baan opgezegd. Het was een zeer overwogen keuze dat ik volledig voor mijzelf wilde beginnen zodat mijn creativiteit en de wijze waarop ik wilde werken volledig tot uiting kon komen.

En, het is de beste keuze geweest die ik ooit heb genomen! Ik ben iemand die met passie werk en met heel mijn hart en ziel sta achter wat ik doe. Ik hou van mensen, ik ben nieuwsgierig naar wat er in de ander omgaat en ik raak elke keer weer gefascineerd door de processen die mijn cliënten doormaken. Soms komen ze hun diepste angsten tegen, pijn en verdriet, wat niet altijd even makkelijk is, maar wanneer ze hier door heen gaan komen ze steeds dichter bij hun eigen kern en hun kracht. Ik onderzoek samen met je, wat ten grondslag ligt aan je probleem. Verder gaan we op zoek naar ontstane patronen, die je belemmeren in het gelukkig zijn met jezelf, je partner of jouw omgeving, zodat je weer de regie krijgt over je eigen leven. Ik werk vanuit de Gestaltmethodische benadering omdat dit mensen helpt om uit hun hoofd te komen en leert om meer te luisteren naar wat het hart hen zegt. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf in relatie tot de ander is soms spannend, maar wanneer je ervaart wat je hiervoor terug krijgt en hoe verbindend het werkt gaat dit je steeds makkelijker af. Ik zie het als een mooie ontdekkingsreis naar wie je in wezen werkelijk bent!