Therapie Zuidlaren

Als je te maken krijgt met tegenslag, verlies, traumatische ervaringen, problemen in  je relatie of ervaringen die jouw functioneren negatief  beïnvloeden, dan heb je soms even een handreiking van buitenaf nodig.

Ook al krijg je veel steun van jouw familie en vrienden, soms is dit niet genoeg. De therapie bij Irma in Zuidlaren is laagdrempelig. Dáár kun je je verhaal kwijt, wordt er goed geluisterd en krijg je handreikingen om de regie weer te krijgen over je eigen leven. Gestalttherapeut Irma van der Meer werkt vanuit een positieve en liefdevolle confronterende grondhouding zonder oordeel.

Therapie Zuidlaren betekent begeleiding in een veilige omgeving waarbij jouw privacy voorop staat. Haar aanpak werkt snel, is effectief en is een investering voor de toekomst die het dubbel en dwars waard is. Ook voor partners werkt de therapie doeltreffend en leer je om negatieve patronen die zijn ontstaan in de relatie  om te zetten in effectieve communicatie waardoor je relatie weer kleur krijgt.

Therapie Zuidlaren: de mogelijkheden

  • individuele therapie
  • relatietherapie
  • therapie voor slechthorenden en doven
  • EMDR
  • Leertherapie
  • Intervisie
  • coaching trajecten

Gestalt Zuidlaren geeft je grond onder je voeten

Weet je niet meer wat je werkelijk wilt en voelt en je bent afhankelijk van de goedkeuring van anderen, dan leer je in de sessies hoe je je eigen keuzes kunt maken. Door beter in verbinding te staan met wat je voelt en ervaart, leer je om keuzes te maken die werkelijk bij je passen. Vanuit kwetsbaarheid kom je in je kracht. Je ontdekt waar jouw kracht ligt en wat je zwakte is. Er komt weer energie vrij voor nieuwe dingen en je gaat keuzes maken waar je je goed bij voelt. Hierdoor ervaar je meer harmonie met jezelf en jouw omgeving en ervaar je meer balans in jezelf. Je zult de therapie uiteindelijk als een bevrijding ervaren, omdat je afscheid neemt van hardnekkige patronen die je ooit belemmerden in het vinden van je geluk.   

Maak een afspraak.

“een liefdevolle houding zonder oordeel”