Irma van der Meer, Zuidlaren

In 2008 ben ik gestart met mijn eigen Gestaltpraktijk in Zuidlaren en in 2013 heb besloten om mijn vaste baan op te zeggen om volledig voor mijzelf te beginnen. Dit was een weloverwogen besluit, omdat ik mij niet langer meer wilde conformeren aan alle inperkingen die een baan in loondienst met zich meebracht. Ik besloot de stap te zetten om alle vastigheid los te laten en om  mijn hart en passie te volgen. Het is de beste keuze geweest, die ik ooit heb gemaakt! 

In je kracht gaan staan

Ik ben iemand die met passie en bezieling werkt en altijd weer nieuwsgierig is naar wat er in de ander omgaat. Ik raak elke keer weer gefascineerd door de processen die mijn cliënten doormaken.

Mensen die bij mij een traject volgen, komen soms hun diepste angsten, pijn en verdriet tegen. Dit is niet altijd even makkelijk, echter ervaren mensen na een tijdje, dat als ze hier doorheen zijn, ze veel sterker in hun kracht komen te staan.

Ik onderzoek samen met jou, wat ten grondslag ligt aan jouw probleem. Verder gaan we op zoek naar ontstane patronen die je belemmeren om het goed te hebben met jezelf, jouw partner of jouw omgeving. Het uiteindelijke doel is, dat je weer de regie krijgt over je eigen leven en je vrijer voelt in de keuzes die je maakt.

Ik werk vanuit de Gestaltmethodische benadering omdat dit je helpt om uit je hoofd te komen. Het leert je om meer te luisteren naar wat jouw hart je zegt. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf in relatie tot de ander is soms spannend, maar wanneer je ervaart dat je hier veel moois voor terugkrijgt en ontdekt hoe verbindend het werkt, gaat dit je steeds makkelijker af. Ik zie het als een mooie ontdekkingsreis die we samen afleggen op zoek naar wie je werkelijk bent!

“Ik volg mijn hart”